دعاوی کارگر و کارفرما به روایت وکیل دادگستری زن

بررسی و آموزش مفاهیم مهم و پربرخورد حقوقی کشور

منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
موضوعات
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



لینک دوستان
آخرین مطالب
دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 322
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 29
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 224
:: بازدید ماه : 784
:: بازدید سال : 1972
:: بازدید کلی : 11748
نویسنده : وکیل 23
جمعه 15 آذر 1398

نقش هیات تشخیص در حل اختلافات کارگر و کارفرما به بیان وکیل پایه یک

به بیان وکیل پایه یک و بر اساس ماده 157 قانون کار، امور رسیدگی و تصمیم گیری در رابطه با مشکلاتی که میان کارگر و کارفرما رخ می دهد بر عهده هیات تشخیص و حل اختلاف می باشد.

همچنین در نظر داشته باشید در صورتی که کارآموز هستید و با کارفرمای خود به مشکلاتی برخورد کردید می توانید با مراجعه به هیات تشخیص و حل اختلاف، اقدام به پیگیری موضوع نمایید.

بر طبق بیان وکیل پایه یک ، دعاوی کارگر و کارفرما در صورتی قابل پیگیری در مراجعی مانند هیات تشخیص می باشد که دو مورد زیر را دارا باشد:

  • در صورتی که میان دو طرف سازشی حاصل نشود.
  • در صورتی که مشکل مطرح شده بر اثر اجرای قانون کار و یا مقرراتی از این دست روی داده باشد و یا قرار داد کارآموزی، موافقتنامه های کارگاهی، قولنامه های جمعی میان دو طرف وجود داشته باشد.

رسیدگی به دعاوی کارگر و کارفرما

به گفته وکیل پایه یک رسیدگی به دعاوی کارگر و کارفرما به دو مرحله تقسیم می شود، مرحله بدوی و مرحله تجدید نظر.

در همین راستا برای رسیدگی به مرحله بدوی بایستی به هیات تشخیص مراجعه شود و سپس برای در خواست مرحله تجدید نظر بایستی به هیات حل اختلاف مراجعه شود.

به گفته وکیل پایه یک، هر دو این هیات ها مرجع اختصاصی برای رسیدگی به مطالبات مردم می باشند و از نهادهای زیر مجموعه دولت و یا همان قوه مجریه می باشند، همچنین هر دو این هیات ها صلاحیت رسیدگی به برخی از اختلافات میان مردم و دولت را دارند.

در ادامه شاهد آن خواهیم بود که قوه قضائیه نیز نقشی در این موضوع دارد و برای اجرای حکم های صادره پای این قوه به میان می آید.

 

تصمیمات اتخاذی هیات تشخیص از منظر وکیل پایه یک دادگستری

از منظر وکیل پایه یک دادگستری ، هیات تشخیص در دعاوی کارگر و کارفرما اقدام به بررسی علت اخراج کارگر توسط کارفرما می کند. در صورتی که از نظر هیات تشخیص اخراج کارگر مورد تایید نباشد نسبت به حق السعی معوقه کارگر حکمی را صادر می نماید.

درخواست بررسی توسط کارشناس

در مواردی که یکی از طرفین دعوا و یا هیات تشخیص ، درخواستی مبنی بر بررسی مورد مذکور توسط کارشناس داشته باشد، هیات تشخیص زمانی را برای فرد مشخص خواهد کرد تا پس از پرداخت مبلغ مشخصی موضوع برای بررسی به کارشناس مربوطه ارجاع شود و کارشناس نظر خود را در آن رابطه بیان نماید.

به گفته وکیل پایه یک دادگستری ، در صورتی که شخص هزینه مشخص شده برای کارشناس را پرداخت نکند به این معنا خواهد بود که وی از درخواست خود پشیمان شده است.

پس از پایان مراحل رسیدگی، هیات تشخیص با نظر اکثریت و یا همگی اعضا اقدام به صدور حکم در رابطه با دعاوی میان کارگر و کارفرما خواهد نمود.

همچنین در مواردی که اقلیتی از اعضای هیات تشخیص ، نظری یکسان در رابطه با رای صادر شده نداشته باشند، نظرشان در صورتجلسه قید خواهد شد.

دعاوی کارگر و کارفرما به روایت وکیل دادگستری زن 

 

نحوه رسیدگی در مرحله بدوی از دیدگاه وکیل دادگستری

به گفته وکیل دادگستری برای آغاز مراحل رسیدگی به دعاوی میان ذینفع و فرد دیگر در مراجعه حل اختلاف بایستی شخص ذینفع و یا نماینده قانونی او اقدام به ارسال دادخواست خود برای واحد کار و امور اجتماعی نماید.

همچنین توجه داشته باشید که دادخواست بایستی به یکی از واحد های اداره کل، اداره نمایندگی کار و امور اجتماعی که در نزدیکی محل کار کارگر قرار گرفته است، تقدیم شود.

به بیان وکیل دادگستری در رابطه با دادخواست دعاوی میان کارگر و کارفرما، بایستی دادخواست به زبان فارسی و در برگه های مخصوص نوشته شده باشد و همچنین موارد زیر در آن نوشته شده باشد:

  • اطلاعات شخصی همانند نام، نام خانوادگی، محل اقامت، نوع شغل و در مواردی که فرد شاکی کارگر باشد بایستی میزان سابقه کار در کارگاه مربوطه نیز ذکر شود.
  • اطلاعاتی در رابطه با فرد خوانده شده همانند نام، نام خانوادگی و محل زندگی فرد
  • به تفکیک موارد بایستی موضوع شکایت و شرح دادخواست نوشته شده باشد.
  • و در آخر امضاء و اثر انگشت فرد شاکی

به گفته وکیل دادگستری، بر خلاف اموری که در دیگر مراجع به بررسی و اعلام حکم نیاز دارد، هزینه دادرسی در رابطه با دعاوی کارگر و کارفرما در مراجعه حل اختلاف رایگان می باشد و هیچ هزینه ای برای افراد به دنبال ندارد.

پس از تقدیم دادخواست به مراجع حل اختلاف برای شما زمان رسیدگی به طور دقیق با ذکر روز و ساعت مشخص می گردد و به کارگر و کارفرما ابلاغ می شود.

 

نحوه رسیدگی در مرحله تجدید نظر به گفته وکیل پایه یک دادگستری

به گفته وکیل پایه یک دادگستری در دعاوی کارگر و کارفرما ، هیات حل اختلاف مرجع رسیدگی به اعتراضات و شکایات از آرای هیات تشخیص می باشد، بجز مواردی که قانون صریحتا مشخص کرده باشد که هیات های تشخیص ، مسئول اتخاذ تصمیم در رابطه با دعاوی کارگر و کارفرما است.

با توجه به سخنان وکیل پایه یک دادگستری و با استناد به ماده 164 قانون کار که در آیین نامه رسیدگی و چگونگی تشکیل جلسات هیات های تشخیص و حل اختلاف بیان شده است ، مقررات و قوانین مربوط در رابطه با طرح دادخواست، تنظیم صورتجلسه، ارجاع به تحقیق و کارشناسی و صدور رای ، همگی به مانند قوانین هیات تشخیص می باشد.

همچنین با مراجعه به آیین نامه رسیدگی و چگونگی تشکیل جلسات هیات های تشخیص و حل اختلاف به طور دقیق اطلاعاتی در رابطه با روند رسیدگی و مدارک مورد نیاز برای هر قسمت از رسیدگی ذکر شده است.

 



:: موضوعات مرتبط: دعاوی حقوقی , دعاوی کیفری , ,
:: برچسب‌ها: وکیل دادگستری زن , وکیل دادگستری خانم , وکیل دادگستری تهران , وکیل پایه یک دادگستری , وکیل پایه یک حقوقی ,
:: بازدید از این مطلب : 191
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
راه کاری های حقوقی جهت رفع تصرف توسط وکیل پایه یک دادگستری
دستور العمل‌های آپارتمان نشینی از دیدگاه قانون و حقوق
نکات حقوقی وتفاوت مال منقول و غیر منقول
تنظیم دادخواست گواهی رشد توسط وکیل پایه یک خانواده
مطالبه مهریه توسط وکیل شرق تهران
حقوق شهروندی از دیدگاه وکیل پایه یک مرد
پاسخ وکیل دادگستری اقا به سوالات دعاوی خانواده
تغییر قانونی سن در شناسنامه توسط وکیل
سخنی از وکیل دادگستری تهران در مورد ازدواج سفید
سوالات دعاوی خانواده از وکیل مشاور حقوقی
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.
درباره ما
گروه وكلاي آسايش گستران با در اختيار داشتن كادري گسترده از وكلاي پايه يك و قضات بازنشسته و اساتيد دانشگاهي در سراسر ايران و كشورهاي زيادي ميتوانند تامين كننده آسايش حقوقي شما هموطنان ارجمند باشند . هسته مركزي حقوقي موسسه آسايش گستران در سه كميسيون حقوقي ، كيفري و خانواده انجام وظيفه مينمايند ، به نحوي كه پرونده هاي ارجاعي ، در كميسيون مريوطه مطرح و پس از تعيين استراتژي ، توسط وكلاي مربوطه پيگيري ميشود و در تمام مراحل قضايي پرونده توسط مسئولين كميسيون بر حسن جريان امور نظارت ميشود .
منو اصلی
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
پیوندهای روزانه
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مرکز معتبر مشاوره حقوقی و آدرس noloasayesh.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.